– Cégeknek és vállalkozóknak is –

Legyen elsőre megfelelő otthoni irodája

Az otthoni munkavégzés avagy a home office trend megállíthatatlanul tör előre. Köszönhető ez annak, hogy egyre több magánvállalkozó rendezkedik be az otthoni irodájába illetve a cégek sem várják el a kötelező bejárást, amennyiben az adott munka távolról is kivitelezhető.

Fontos azonban, hogy home office-ban se nélkülözzük azokat az eszközöket, amik megkönnyítik számunkra feladataink elvégzését. A T-Line Controll-nál évek óta gyakoroljuk ezt a fajta munkavégzést.

A növekvő igény az otthoni munkára megkérdőjelezhetetlen. Felhasználva az évtizedes tapasztalatainkat biztosítani tudjuk vállalkozók és cégek számára is a pontos felmérést és segítséget ahhoz, hogy a tökéletes eszközökkel vágjanak bele irodájuk berendezésébe.

Fontos az is, hogy magánszemélyként vagy cégként érdeklődik, hiszen egyéni és nagy tételben is ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket. Nézze meg, hogy milyen egyszerűen tudjuk megoldani a témában felmerülő kérdéseit!

– A siker 6 lépésben –

Hogyan tudunk segíteni?

A home office-ban rendkívül fontos a biztos informatikai háttér, hiszen az eszközök megléte és állapota is kritikus tényező. Otthon nem áll rendelkezésre csere készülék vagy a volt kolléga gépét sem tudjuk igénybe venni. Így csak közvetlen, gyorsan elérhető partnerrel lehet garantálni a folyamatos és biztos munkamenetet.

1

Kapcsolatfelvétel

Töltse ki űrlapunkat vagy keressen minket közvetlenül telefonon! Azonnali választ kap minden kérdésére. A habozás pénzbe kerül: spóroljon magának és tegye meg az első lépést!

2

Felmérés

A kapcsolatfelvételt követően ügyfeleinkkel közösen, minél pontosabban felmérjük az igényeket és meghatározzuk az optimális eszközöket az adott feladatok teljesítéséhez.

3

Árajánlat

Az árajánlatban már konkrét termékek szerepelnek, esetleges szállítási költséggel együtt, gondosan ügyelve a legjobb ár/érték arányra és a legújabb típusokra. Csak a legjobbakkal dolgozunk!

4

Számlázás

Magyar cégként minden esetben, eredeti, névre szóló, magyar ÁFA-s számlát állítunk ki. Opcionálisan lehetőség van előlegszámlára, díjbekérőre és szállítólevélre is.

5

Szállítás

Kritikus pont minden vállalkozás életében, hiszen általában tegnapra kellett volna. Sürgős esetben cégünk akár 1 napos szállítást is biztosíthat ügyfeleinknek. Tegyen próbára minket!

6

Garancia / szerviz

A T-Line Controll nem hátrál meg a problémáktól. Magyarországi szerviz-partnerhálózatunknak hála a lehető leggyorsabban intézzük a garanciális kérdéseket. Nálunk mindenre van megoldás.

– 21. századi vállalat –

Home Office cégeknek

Vészhelyzet? Közlekedési sztrájk? Járvány? Bármi közbe jöhet, hogy fenntartható legyen a cég folyamatos működése. De egyszerűen csak az értékes szakemberek utazástól való kímélése is lehet ok, hogy az Ön cége is egyre inkább előnyben részesíti a pár napos vagy a teljes otthoni munkát.

Ennek a teljes, tömeges megszervezése viszont bonyodalmakhoz vezethet megfelelő informatikai partner nélkül.

Vegye igénybe a T-Line Controll 5 csillagos multi szolgáltatását, hogy költséghatékony módon szervezze meg az átállást! Tegyük együtt hatékonnyá cége működését…

Kapcsolatfelvétel

– Vállalkozzon okosabban! –

Home Office vállalkozóknak

Ismerjük a szabadúszók, egyéni vállalkozók életét. Amikor minden perc számít, hiszen a legnagyobb érték az idő, akkor nem szabad, hogy bármilyen hiány gondot okozzon a saját irodájában…

Kérje a segítségünket, ha:

  • úgy érzi, hogy kell egy biztos IT partner, aki tanácsokkal is el tudja látni
  • nem szeretne időt pazarolni arra, hogy az internetet böngéssze a megfelelő eszközök után
  • szeretne több pénzt keresni azzal, hogy csak a szakmájára koncentrál és kiszervezi a informatikai problémákat
Ingyenes ajánlatkérés

– Intézze most! –

Kapcsolat

Ne halogassa a teendőket! Használja valamelyik elérhetőségünket és tegyük rendbe az otthoni irodáját! Azonnali tanácsokért válassza a telefonos kapcsolatot és beszéljen a T-Line Controll igazgatójával személyesen! Teremtsünk együtt biztos hátteret cége vagy vállalkozása folyamataiba!