Miért választanak minket ügyfeleink, amikor hálózatépítésről van szó?

Egy megbízható, jól megtervezett hálózat elengedhetetlen a mindennapi munka gördülékeny menetéhez. Hálózatépítő csoportunk több éves szakmai tapasztalata segíti ügyfeleinket az üzletmenet szempontjából optimális hálózati struktúra megtervezésében és kialakításában, legyen szó akár vezetékes, akár vezeték nélküli hálózatról.

Telekommunikációs partnerünk segítségével gyakorlatilag nincs megoldhatatlan feladat számunkra az internet szolgáltatás és a hálózati kommunikáció terén.
  • Precíz és gyors munkavégzés
  • Magas fokú terhelhetőség
  • Megkérdőjelezhetetlen kompetencia

Hálózat tervezés

Ha még nincs cégének informatikai hálózata vagy egy új telephely kiépítésével felvetődik a kérdés a központtal való hálózati összeköttetésre, netán külső rendezvények internet elérését kell biztosítani, akkor első lépésként egy magabiztos tervet kell készíteni.

A T-Line Controll szakemberei előzetes egyeztetés alapján felkeresik a helyszínt és elvégzik a szükséges felméréseket. Az Ön elképzeléseit és cége erőforrás igényét figyelembe véve megtárgyalják:

  • a szükséges eszközök beszerzését
  • a helyszínen szükséges munkákat
  • a kiépítési határidőt

Csak ezek után kerülhet sor az árajánlatra.

Kapcsolatfelvétel

Hálózat építés

A tervezés és az árajánlat elfogadása után jöhet a szerződéskötés és a kivitelezés.

A felépített hálózat teljes tesztelése után, átadáskor mérési jegyzőkönyvet adunk át a megrendelőnek, amivel bizonyítjuk a hálózat – specifikációk szerinti – működését. Ezzel egyúttal a hibákat is 100%-ban kiküszöböljük.

Minden általunk beépített eszköz hivatalos forrásból, újonnan és garanciavállalással kerül beszerzésre. A garanciális problémák a T-Line Controll hivatalos magyarországi szerviz partnerhálózata közreműködésével kerülnek javításra. Mivel az eszközök nem hagyják el az országhatárt az egész procedúra több héttel is lerövidül.

Kapcsolatfelvétel

Hálózat fejlesztés és optimalizálás

Ha már van meglévő rendszere de már elavultak az eszközök vagy egyszerűen kevés lett az erőforrás, akkor elengedhetetlen a hálózat fejlesztése.

A T-Line Controll segít az eszközök modernizálásában a hálózati és az internet sebesség skálázásában, a használt szoftverek felülvizsgálatában / frissítésében és akár újak telepítésében.

Nem lehet a hálózat működése a szűk keresztmetszet cége fejlődésében…

Kapcsolatfelvétel
Hálózatfejlesztés

Kapcsolatfelvétel

Ne hátráltassa tovább cége fejlődését, számolja fel végleg internet és telekommunikációs nehézségeit és lépjen velünk kapcsolatba még ma! Kérje ingyenes felmérésünket és tanácsainkat!

Tamás Szilárd
Ügyvezető igazgató

Kertész Gábor
Ügyfélkapcsolati menedzser