A T-LINE CONTROLL KFT. OLYAN VÁLLALKOZÁSOKNAK SEGÍT, AKIKNEK RUGALMAS, MINDIG ELÉRHETŐ ÉS MEGBÍZHATÓ IT PARTNERRE VAN SZÜKSÉGE

Ügyfeleink a nagyvállalatoktól egészen a mikrovállkozói szegmensig azért bíznak meg bennünk, mert magas szintű szakértelmünkhöz átlátható és korrekt elszámolás, publikus árrés és valóban rugalmas munkavégzés társul.

A T-Line Controll Kft. igazi csapatjátékos, aki leveszi a vállalkozás válláról a terhet. Ismerje meg, miben segíthet cégünk Önnek!

T-Line Controll szolgáltatások

IT beszerzés

Informatikai termékek beszerzése a lehető legszélesebb körben, rövid határidővel, gyors szállítással (akár másnapra). Komplett szervergépektől kezdve laptopokon vagy monitorokon keresztül egészen a pen drive-ig. Nagytételtől az egészen kis mennyiségig is. A T-Line Controll a szervízt is hazai partnerekkel a lehető legrövidebb időn belül intézi akár garanciális akár nem.

Ez érdekel

 

Hálózat tervezés / fejlesztés / építés

Ha cégének szükséges egy biztonságos, komplex belső hálózat kialakítása vagy éppen a távoli telephelyeket szeretné összekötni egymással, akkor erre a szolgáltatásra van szüksége. Kisebb- és nagyobb rendezvények internetes hálózatának kiépítésére is van lehetőség. A T-Line Controll-nál a munka nem áll meg a kivitelezéssel. Karbantartást és fejlesztést is vállalunk partnereinknek.

Ez érdekel

 

IT üzemeltetés / outsourcing

Cégének vannak informatikai eszközei? Van belső és külső hálózat? Frissíteni kell a hardver- és szoftverállományt? Esetleg csak a vírusokat kellene kiírtani a gépekről? Mégsem akar felvenni külön embert ezekre a feladatokra? A T-Line Controll megoldja Önnek: tapasztalt rendszergazdáink minden IT feladatot elvégeznek rövid és hosszú távon egyaránt.

Ez érdekel

KÉRJE SZEMÉLYES, KÖTELEZETTSÉGMENTES TANÁCSADÁSUNKAT ITT

Ha nem tudja, hogy igazán Önnek való e szolgáltatásunk, engedje meg, hogy bemutatkozzunk és választ adjunk felmerülő kérdéseire. Válassza az Ön számára leghatékonyabb kapcsolati lehetőséget és segítünk a döntésben.

Tamás Szilárd
Ügyvezető igazgató

Kertész Gábor
Ügyfélkapcsolati menedzser